Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

PREDAJ - Prevádzka reštauračných a ubytovacích služieb v Hrubom Šúri

Ulica: Áno
Obec: Hrubý Šúr
Okres: Senec
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Priestory
Typ: Predaj
Typ objektu: Reštauračné priestory
Iné:
1 €
Dohodou

Popis nehnuteľnosti

Prevádzková budova obchodu a služieb s priestranným pozemkom 1297 m2 sa nachádza len pár minút od Seneckých jazier, či golfového areálu v Hrubej Borši.

V súčasnej dobe je objekt prevádzkovaný ako hostinec a ubytovňa so 16 lôžkami. Objekt disponuje centrálnou miestnosťou hostinca s príslušenstvom, ubytovňa má 4 izby so spoločným soc. zariadením a kuchynkou. Centrálna budova je čiastočne podpivničená.

Na pozemku je detské ihrisko a priestranná terasa s posedením, kde sa ponúkajú grilované špeciality a občerstvenie. Je ju možné využiť na rôzne spoločenské akcie.

Objekt prešiel čiastočnou rekonštrukciou - v roku 2004 bola vymenená strešná krytina na centrálnej budove. Nehnuteľnosť disponuje IS - voda, plyn, elektrina a v blízkej dobe bude napojená na kanalizáciu. Aktuálne prebiehajú práce, ktorých ukončenie je naplánované na september 2024.

Nehnuteľnosť má zároveň vypracovaný projekt a schválené stavebné povolenie na Rekonštrukciu prevádzky s nadstavbou. Jej realizáciou by na 2. nadzemnom podlaží vzniklo 12 nových izieb, zvlášť sprchy a WC pre mužov a ženy.

Pre viac informácii volajte:  0911 244 559 

Realitná kancelária TyTee REALITY Vám pri kúpe tejto nehnuteľnosti zabezpečí komplexný právny a hypotekárny servis. Žiadajte naše služby, prinášame Vám vždy najvhodnejšie riešenia.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
350 m2
Zastavaná plocha:
330 m2
Podlahová plocha:
250 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Počet izieb:
4
Energetický certifikát:
žiadne
Typ budovy:
tehla
Terasa:
áno
Pivnica:
áno
Celková plocha:
1297 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Mgr. Ján Pavlovčík

Ing. Mgr. Ján Pavlovčík

CEO

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Pусский
  • lrm
  • narks

Radi Vám poradíme